Lisätietoa Tuotteesta

sipoon polttopuu
sipoon polttopuu
sipoon polttopuu

Kaikki kuivat puut mitä myydään on alle 20% kosteutta

Koivuklapi on täysin lähi-tuotettu tuote. Raakaaine on valikoituja koivueriä paikallisista metsistä. Sahaus, pilkonta, kuivaus, varastointi, myynti ja kuljetus asiakkaille hoidamme joustavasti -ja täsmällisesti itse. Käytämme pelkästään ekologisia kuivatusmenetelmiä. Kysehän on korkeinta laatua omaavasta ekologisesta tuotteesta.

Ympäristötietoiselle puulämmittäjälle tarjoamme kuorittua koivuklapia. Sahaamme klapit valmiiksi 33cm pituiseksi, halutessa myös omilla mitoilla 25-60 cm. Vähemmän pienhiukkaspäästöjä sekä nokea ja tuhkaa, vain 1/8 perinteisestä klapista. Linkistä pääset tutustumaan ilta sanomien tekemää artikkelia kuorituista polttopuista: Lue artikkeli.

Tämä tietää naapurisovun säilyminen kun savu ja hajuhaitat vähenee sekä korkeampi hyötysuhde tulisijassasi. Tässä meillä on oikeat taajamaklapit jo nyt saatavilla. Tämä on hinta-laatusuhteeltaan paras tuote markkinoilla.

Erikoismittaisia klapia hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.
Meillä on kuorellisia sekä kuorittujen koivuklapien 1,5m3 polttopuusäkkejä. Voitte tiedustella puhelimitse jos haluatte kuorellisia koivuklapeja tai sekaklapia.

Tee-se-itse -ihmiselle on keväällä myös mahdollista saada tuoretta klapia tai jopa 3m rankoja ja tehdä omat puut.

sipoon polttopuu

Hinta-laatusuhteeltaan Paras Tuote Markkinoilla